Een beeld maken is als het vertellen van een verhaal


Over mij

Welkom op mijn nieuwe website.

Mijn naam is Marlies Pouls. De dingen die mij bewegen in het contact met de wereld wil ik graag vasthouden en via mijn kunstwerken delen. Mijn werk bestaat uit Keramische beelden en digitale prints.Naast keramische beelden maak ik ook prints. Deze prints zijn ontstaan uit digitale fotobewerkingen van de beelden. Hoe ingetogen de keramische beelden kunnen zijn, des te uitbundiger van kleur zijn de prints. Grootte tot 1mx1m. Ze kunnen op verschillend medium gedrukt worden. ( canvas, aluminium perspex etc.)

Mogelijk, vind je het kunstwerk waar je naar op zoek bent, bij mijn bestaande beelden of prints op de homepagina. Ook voor persoonlijke kunstwerken kun je bij mij terecht.

Hoe ga ik te werk

Ik maak vaak duo’s, want ik wil de intermenselijke verhoudingen graag in klei “vangen”. Chemie tussen mensen is een boeiend gegeven. Spanning in en tussen de beelden vind ik heel belangrijk. De beelden gaan als het ware een gesprek met elkaar aan, maar ook met de aanschouwer zelf.
Daarnaast zijn sommige beelden verstild door hun introverte uitstraling. De beelden zijn keramisch opgebouwd met in klei ingerolde structuren (o.a. linosnede) Engobes, sinterengobes en glazuren vervolmaken de beelden. De grootte kan variëren tot ongeveer 1.20 m.

Inspiratie

Omstandigheden die ik in mijn leven tegen kom, waaronder contacten en gesprekken met mensen, een vakantiereis, plekken en dingen die mij raken, zetten mij  aan tot het maken van beelden. De verscheidenheid aan culturen is ook een inspiratiebron.

0YEARS EXPERIENCE
0CLIENTS
0TWITTER FOLLOWERS
0FACEBOOK FANS

Samenwerkingen

Samenwerkingsnieuws

kunstenaarkeramist

onder constructie 1

kunstenaarkeramist

onder constructie 2

Kunstenaarkeramist

onder constructie 3